Pytanie 1: 

Ile maseczek mogę zamówić za jednym razem?

Odpowiedź: Możesz zamówić dowolną ilość maseczek.

 

Pytanie 2: 

Którą formę dostawy powinienem/powinnam wybrać podczas zakupu maseczek?

Odpowiedź: Możesz wybrać dowolną formę dostawy - każda będzie poprawna. Jeśli zamawiasz wyłącznie maseczki, w sekcji dotyczącej płatności zrezygnuj jedynie z opcji “za pobraniem”.

 

Pytanie 3: 

Czy mogę zamówić maseczki osobno?

Odpowiedź: Możesz zamówić maseczki osobno, możesz również dodać je do swojego zamówienia. Jeśli zamawiasz wyłącznie maseczki, w sekcji dotyczącej płatności zrezygnuj z opcji “za pobraniem”.

 

Pytanie 4: 

Czy mogę dodać maseczki do swojego pozostałego zamówienia?

Odpowiedź: Tak, możesz dodać maseczki do swojego zamówienia.

 

Pytanie 5: 

Czy zapłacę za dostawę kupując same maseczki?

Odpowiedź: Nie. Kupując same maseczki kwota dostawy zostanie automatycznie wyzerowana.

 

Pytanie 6: 

Kupując maseczki powinienem/powinnam wpisać swój adres czy adres szpitala?

Odpowiedź: Ponieważ to Ty jesteś kupującym/ą - wpisz swój adres.

 

Pytanie 7: 

Do jakich szpitali trafią zakupione przeze mnie maseczki?

Odpowiedź: Zakupione maseczki trafią do Szpitala Specjalistycznego im. Stefana Żeromskiego            w Krakowie i Szpitala Specjalistycznego nr 1 w Bytomiu

 

Pytanie 8: 

W jaki sposób zakupione przeze mnie maseczki trafią do wskazanych szpitali?

Odpowiedź: Po wyprodukowaniu maseczek, zostaną one przekazane przez naszych pracowników do wybranych szpitali w sposób określony w regulaminie akcji. O przekazaniu maseczek poinformujemy w naszych kanałach komunikacyjnych.

Odbierz 30 zł
na pierwsze zakupy*

Zapisz się do newslettera Medicine i otrzymaj zniżkę na pierwsze zamówienie za min. 150 zł.
Nie przegap informacji o rabatach, wyprzedażach i najnowszych trendach.

Pliki cookies w Medicine

Korzystamy z plików cookies w celu sprawnego działania witryny (cookies wymagane) oraz tworzenia usług i ofert dostosowanych do Twoich potrzeb (cookies opcjonalne – możesz na nie wyrazić zgodę). Klikając w ustawienia dowiesz się więcej lub zmienisz preferencje urządzenia, z którego korzystasz.